Chinchilla - Redomar
EN
+40.0262.277.808
Pentru ca orice pasiune se poate transforma intr-o afacere profitabila

Poti incepe chiar acum afacerea ta cu chinchilla! Oferim vanzare de familii cu contract de preluare a blanurilor pe o perioada de 5 ani cu posibilitate de prelungire ulterioara in fiecare an.

Mai multe detalii despre afacerea cu chinchilla

Contact

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre, precum si detalii despre modul in care puteti intra in afacerea cu chinchilla.

Redomar SRL

Baia Mare
str.Grănicerilor nr.81
+40-262-277-808
Bistrita
str. Calea Moldovei nr.15A
+40-263-235-202
Satu Nou de Jos
nr.58
+40-722 527 183
+40-746 150 631
Suntem o ferma specializata in cresterea si inmultirea chinchillelor, precum si in vanzarea blanurilor de chinchilla prelucrate, fiind unul dintre cei mai importanti crescatori de chinchilla din Romania.

Daca doriti sa ne trimiteti un mesaj, va solicitam date cu caracter personal care includ: nume, prenume, telefon, adresa de e-mail. Aceste date se refera la informatiile care vor fi utilizate pentru a va identifica personal sau pentru a va contacta online sau offline. Prin trimiterea mesajului va dati consimtamantul pentru colectarea acestor date.

Datele dumneavoastra vor fi protejate si folosite doar cu scopul de a va raspunde la mesaj.

Completati formularul de mai jos pentru a solicita mai multe informatii despre oferta de blanuri, chinchilla, accesorii.
Va rugam sa specificati la Mesaj solicitarea dvs.

Nume:*
Prenume:*
E-mail:
Telefon:*
*
Instalatii sanitare Ventilatie Aer Conditionat